Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 44 times 0 Answers
0
من که قبلا برای اسکیل وورکر اقدام کردم و تو پول اکسپرس اینتری بودم (الان پروفایلمو تو اکسپرس اینتری حذف کردم) جواب به این سوال yes یا no است؟ Have you previously applied to enter or remain in canada?
2021-09-05 15:44:00
Canada
ویزا
#اکسپرس اینتری
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#اکسپرس اینتری
، یکی از که تحصیلی رفته و بعد pr شده میگفت از همون اول همه مدارک که ترجمه میکنی مهر دادگستری و وزارت خارجه بزن که بعد واسه pr شدن دوباره نخوای بدی مهر بزنن.کسی میدونه در پروسه اکسپرس اینتری چقدر این درسته؟ که اگر نیازه از الان بزنیم که دوباره کاری نشه با تشکر?
2021-08-30 05:47:00
#Canada
[اکسپرس اینتری]
ویزا
0
Votes
0
Answers
56
Views
اگر کسی هم اکسپرس اینتری ثبت نام کرده باشه ولی هنوز دروا نشده بخواد ویزا برای پستداک اقدام کنه، ریسک داره بش ویزا ندن؟ یا به همراهش؟ کسی این شرایطشو داشته؟؟؟
2021-09-01 16:02:00
#Canada
[اکسپرس اینتری]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
من برای اکسپرس اینتری اقدام کردم اگه برای تحصیلی هم اقدام کنم مشکلی پیش میاد برای ویزا؟ کسی تجربه مشابه داره؟
2021-09-02 04:02:00
#Canada
[برای اکسپرس اینتری]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
بنظرتون برای یک خانواده ۴ نفره که ویزای توریستی کانادا و ۲ بار سابقه سفر به کانادا دارن، منطقی ترین راه ماندن و اقامت گرفتن از کانادا چی هست؟ فعلن امتیازمون به اکسپرس اینتری نمیرسه ??♂️
2021-09-05 04:34:00
#Canada
[ویزای توریستی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
اگر اکسپرس اینتری فایل بازکرده باشیم و پرونده داشته باشیم اما دروا انجام نشده حالا دعوتنامه از جایی گرفته باشیم و بخواهیم ورک پرمیت براش اقدام کنیم، اون پرونده اکسپرس اینتری نمره منفی محسوب میشه از نظر افیسر؟
2021-09-06 09:03:00
#Canada
[ورک پرمیت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
و ادمین های محترم خواهش میکنم ازتون ملتمسانه هرکس تجربه ای داره جواب بده پرونده اکسپرس اینتری که نامینیت نشده، رو باید در استادی پلن مطرح کرد؟ و اینکه این موضوع میتونه باعث ریجکتی بشه؟ البته من وسطای سابمیت وبدروا کرده بودم و اینکه تا ده شهرویور خودش اتومات اکسپایر میشد خیلی ممنونم
2021-09-09 07:08:00
#Canada
[اکسپرس اینتری]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
، من پرونده اکسپرس اینتری دارم و مین خودم هستم ولی هنوز دعوتنامه دریافت نکردم ، همسرم براش موقعیت جاب افر پیش اومده میتونه پرونده جداگانه داشته باشه و با ویزای دوساله کار وارد کانادا باشه ؟ منافاتی با پرونده اکسپرس نداره ؟ اگه یه وقت همزمان بشه هردو ؟
2021-09-12 23:48:00
#Canada
[جاب افر]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
من یه مشکل دارم، و نیاز به یک مشاوره حرفه ای از یک کاملا اگاه به مسئله م دارم ( در مورد اکسپرس اینتری) من جزو اون استادی پرمیت هایی واسه سپتامبر هستم که هنوز جوابشون نیومده و processing هست هنوز دانشگاهم هم گفته یا drop کن یا با مسئولیت مالی خودت بمون. تو این وصعیت واقعا هم به نظرم به صلاحم نیست پول رو بدم و بمونم و ریسک ویزا رو کنم حالا جدا ازین ها من همین الان میتونم برای اکسپرس اینتری اقدام کنم، امتیازم 474 هست، فقط موندم میشه در حالتی که پرنده استادی پرمیت باز هست این رو هم زد؟ شدنش که میدو
2021-09-14 11:21:00
#Canada
[برای اکسپرس اینتری]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
ایا تحصیل توی کالج را میشه امتیازی برای اکسپرس اینتری دونست؟ من شنیدم فقط تحصیل توی دانشگاه امتیاز داره!
2021-09-19 03:32:00
#Canada
[برای اکسپرس اینتری]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
اگر کسی پروفایل اکسپرس اینتری داشته باشه و تحصیلی اقدام کرده باشه مشکلی پیش میاد؟ توی فرم سفارت هم به این نکته اشاره شده که اکسپرس سابمیت شده ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-25 12:24:00
#Canada
[پروفایل اکسپرس اینتری]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
من هم روزهایی در پونا بود به رسم همشهری بودن بفرمایید من که دارم واسه استادی پرمیت اقدام میکنم با همسر و فرزند ۸ سالم این فرم ۵۶۴۶ از کجا اومده؟ کدوم سوال رو اشتباه زدم
2021-08-29 17:31:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
48
Views
من قبلا یکبار ریجکت شدم، آیا تو استادی پلن جدیدم باید ذکر کنم که قبلا یکبار ریجکت شدم؟
2021-08-30 12:42:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
49
Views
من از SFU برای ترم پاییز پذیرش دارم ۱۹ جولای اسک CV شدم هنوز جواب ویزام نیومده قبلا برای فرصت مطالعاتی رفته بودم کانادا با دانشگاه هماهنگ کردم دو درس آنلاین گرفتم ولی اگه خواسته باشم دیفر کنم به ژانویه باید تا چهارشنبه حذفشون کنم به نظرتون ریسک کنم درسهام رو نگه دارم تا ویزا بیاد؟
2021-09-20 03:26:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
با من و همسرم داریم دوتا روش رو بصورت موازی پیش می بریم همسرم میخواد ویزای تحصیلی برای مقطع مستر اقدام کنه و من اسکیل ورکر آیا اگه من برای اسکیل ورک پروفایل تشکیل بدم ممکنه درخواست ویزای همسرم به دلیل درخواست من ریجکت بشه؟ و اینکه به نظر شما فارغ از موضوع مالی کدوم روش سریعتر جواب میده؟
2021-09-15 14:27:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
، من برای کالج اقدام کردم و الان در مرحله اپلود کردن مدارک در اپلیکیشن هستم، کسیمیتونه درباره اسک بهم توضیح بده من در فایل راهنما که مطالعه کردم دیدم نوشته که باید ۷سوال پاسخ داده بشه کسی میتونه راهنماییم کنه؟
2021-08-29 15:43:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
51
Views
من برای دانشگاهه کونکوردیا ( مونترأل) اقدام کردم و تونستم باهاش ویزا رو هم بگیرم اما بعد تصمیم گرفتم به تورونتو بیام و توی یکی دیگه از دانشگاه ها که پذیرش داشتم تحصیلم رو ادامه بدم که رایرسون هست داخل تورونتو کسی میدونه که آیا مشکلی ایجاد میشه برام؟
2021-09-03 17:30:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal